- Berichten
- 6
Nou na een sessie spareribs waar ik de temperatuur al redelijk onder controle kreeg wou mijn vriendin ook eens Pulled pork voorgeschoteld krijgen afgelopen weekend
Ik een bevriende slager een bericht gestuurd dat die een mooi stukje Procureur klaar kon leggen
Mooi in de rub gelegd met wat olijfolie (ik wou de eerste keer nog wachten met injecteren en dergelijke)
Eitje rond half 12 warmgestookt en klaargemaakt met deflector en het stuk kon erop
Rustig laten garen naar de 70 graden toen ingepakt en door laten garen naar 95 graden en erna 2uur de koelbox in
En toen was daar een mooi stukje vlees
Uit elkaar trekken
En een turksbroodje gebakken en Pulled pork erop
Zeer geslaagd voor een eerste keer! Volgende keer iets langer laten garen nog en kleinere stukken maken met uit elkaar trekken
Ik een bevriende slager een bericht gestuurd dat die een mooi stukje Procureur klaar kon leggen

Mooi in de rub gelegd met wat olijfolie (ik wou de eerste keer nog wachten met injecteren en dergelijke)

Eitje rond half 12 warmgestookt en klaargemaakt met deflector en het stuk kon erop

Rustig laten garen naar de 70 graden toen ingepakt en door laten garen naar 95 graden en erna 2uur de koelbox in

En toen was daar een mooi stukje vlees

Uit elkaar trekken

En een turksbroodje gebakken en Pulled pork erop

Zeer geslaagd voor een eerste keer! Volgende keer iets langer laten garen nog en kleinere stukken maken met uit elkaar trekken