- Berichten
- 245
De hele week al zieke kinderen hier gehad en zelf kwam ik er ook niet ongeschonden vanaf. Snotterig, keelpijn, hoofdpijn en alles doet zeer.
Gisteren getest en vandaag dus verplicht thuis....
Dan maar van de nood een deugd maken en een stukje procureur uit de vriezer gehaald, ontdooid en in een rub van Van Beekum gezet.
Vanmorgen om 9 uur de BBQ aangestoken, twee blokjes appelhout erbij en het vlees erop en we moeten weer flink geduld hebben...
Gisteren al een recept van @noskos in de praktijk gebracht met een ietwat lichte aanpassing. Carolina mustard sauce.
Ik had alleen dijon-mosterd, dat is flink scherp, dus ik heb 't iets tegenwicht gegeven door er iets meer tomatenketchup bij te doen. Tikkie meer honing en 't was weer mooi in balans!
Weer eens wat anders dan de bruine BBQ-saus
Tussendoor een simpele coleslaw gemaakt en tijdens het rusten van 't vlees wat aardappelpartjes gebakken.
Bordje opgemaakt en smullen maar!
Was weer top!
Gisteren getest en vandaag dus verplicht thuis....
Dan maar van de nood een deugd maken en een stukje procureur uit de vriezer gehaald, ontdooid en in een rub van Van Beekum gezet.
Vanmorgen om 9 uur de BBQ aangestoken, twee blokjes appelhout erbij en het vlees erop en we moeten weer flink geduld hebben...
Gisteren al een recept van @noskos in de praktijk gebracht met een ietwat lichte aanpassing. Carolina mustard sauce.
Ik had alleen dijon-mosterd, dat is flink scherp, dus ik heb 't iets tegenwicht gegeven door er iets meer tomatenketchup bij te doen. Tikkie meer honing en 't was weer mooi in balans!
Weer eens wat anders dan de bruine BBQ-saus

Tussendoor een simpele coleslaw gemaakt en tijdens het rusten van 't vlees wat aardappelpartjes gebakken.
Bordje opgemaakt en smullen maar!
Was weer top!