F
flamin fury
Gast
Sinds 2 weken een WSM 57 in de tuin, en dan vraag je je af waarom je hier niet veel eerder aan begonnen bent. Wat een gemak om op temperatuur te houden en wat een ruimte!
Vorige week als 'ontmaagding' een paar dikke babybacks, fatty en abt's gemaakt. Geen foto's van de bereiding, maar dit was het resultaat

Gisteren Pulled pork gemaakt, en dan maar gelijk 3 procureurs. Een voorraadje pp in de vriezer kan nooit kwaad! Ik heb de snellere manier gebruikt, maar desalniettemin hebben ze alsnog 9 uur op de wsm gelegen. Ik heb ze gerubbed met gelijke delen grove zwarte peper en kosher zout met een beetje paprika voor de kleur, en niet ge?njecteerd. Genoeg gezever, foto's!






Bedankt voor het kijken!
Vorige week als 'ontmaagding' een paar dikke babybacks, fatty en abt's gemaakt. Geen foto's van de bereiding, maar dit was het resultaat

Gisteren Pulled pork gemaakt, en dan maar gelijk 3 procureurs. Een voorraadje pp in de vriezer kan nooit kwaad! Ik heb de snellere manier gebruikt, maar desalniettemin hebben ze alsnog 9 uur op de wsm gelegen. Ik heb ze gerubbed met gelijke delen grove zwarte peper en kosher zout met een beetje paprika voor de kleur, en niet ge?njecteerd. Genoeg gezever, foto's!






Bedankt voor het kijken!