Dan loop je door de Duitse supermarkt en kom je ogen te kort op de vleesafdeling.
Toen kwamen we terug op de camping met 1.5kg schweinenacke (procureur)
Die zelfde dag het in de piggy mix gezet en een dagje laten staan in de koelkast.
Nadat ik de WGA had klaargemaakt voor een indirecte sessie de avond ervoor. Ging de wekker om 07.00 af in de tent....
De Ikea starter deed zijn werk goed en om 08.00 lag het vlees op het rooster.
Tot 10.00 had ik de grootste moeite om de ketel temperatuur boven de 90?c te krijgen. Blijkbaar ben ik toch te voorzichtig van start gegaan. Luchtschuiven verder open en toen kwamen we netjes op de 120?c uit.
Door een beetje te spelen met de 15 briketten heb ik dit 8 uur stabiel kunnen houden.
Al met al viel het achteraf best mee op dat kleine hummeltje. Niet te bang zijn om teveel lucht erin te laten. Door het kleine aantal briketten en kleine ketel is de temperatuur erg makkelijk en snel te regelen.
De buren op de camping keurden het in iedergeval goed!
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Toen kwamen we terug op de camping met 1.5kg schweinenacke (procureur)
Die zelfde dag het in de piggy mix gezet en een dagje laten staan in de koelkast.
Nadat ik de WGA had klaargemaakt voor een indirecte sessie de avond ervoor. Ging de wekker om 07.00 af in de tent....
De Ikea starter deed zijn werk goed en om 08.00 lag het vlees op het rooster.
Tot 10.00 had ik de grootste moeite om de ketel temperatuur boven de 90?c te krijgen. Blijkbaar ben ik toch te voorzichtig van start gegaan. Luchtschuiven verder open en toen kwamen we netjes op de 120?c uit.
Door een beetje te spelen met de 15 briketten heb ik dit 8 uur stabiel kunnen houden.
Al met al viel het achteraf best mee op dat kleine hummeltje. Niet te bang zijn om teveel lucht erin te laten. Door het kleine aantal briketten en kleine ketel is de temperatuur erg makkelijk en snel te regelen.
De buren op de camping keurden het in iedergeval goed!





Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk