Gisterochtend een procureur van 2500gr in de LetzQ Pork rub gezet en ingepakt in plastic folie.
Vanochtend op tijd de Primo aan met een mix van Dammers en BR Quebracho en naar 120 graden gebracht. Om 8:00 twee lekbakken erin (met beide 1 liter water) en vervolgens de procureur op het rooster.
iGrill probes erin, klep dicht en 13 uur later eindelijk op 93 graden, ook volgens de Thermapen.
Even pullen
Bewust niet in aluminiumfolie ingepakt om eens te kijken wat het op deze manier met de beruchte temperatuur stagnatie zou doen en hoe het vlees zou worden. Paar droge stukken maar de vettere stukken heffen dat op. Klein beetje getest en dat smaakte erg goed!
Zoals gepland, het avondmaal voor morgen ruim op tijd klaar
De volgende staat zaterdag op het programma. Die wil ik injecteren en bij de stall inpakken, zodat ik in elk geval wat overbodig vochtverlies kan beperken en wat kan opvangen.
Bedankt voor het kijken!
Vanochtend op tijd de Primo aan met een mix van Dammers en BR Quebracho en naar 120 graden gebracht. Om 8:00 twee lekbakken erin (met beide 1 liter water) en vervolgens de procureur op het rooster.

iGrill probes erin, klep dicht en 13 uur later eindelijk op 93 graden, ook volgens de Thermapen.

Even pullen

Bewust niet in aluminiumfolie ingepakt om eens te kijken wat het op deze manier met de beruchte temperatuur stagnatie zou doen en hoe het vlees zou worden. Paar droge stukken maar de vettere stukken heffen dat op. Klein beetje getest en dat smaakte erg goed!
Zoals gepland, het avondmaal voor morgen ruim op tijd klaar

De volgende staat zaterdag op het programma. Die wil ik injecteren en bij de stall inpakken, zodat ik in elk geval wat overbodig vochtverlies kan beperken en wat kan opvangen.
Bedankt voor het kijken!