BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork op de offset smoker.

 
 

mafkACE

Stoker
Berichten
264
Eerste keer pulled pork en ook het eerste wat ik gemaakt heb op de smoker.

Ik heb het noskos wedstrijdrecept als basis gebruikt.

1.5kg procureur en aan de gang.

Helaas geen vlees foto rauw, maar ja, niet alles gaat in 1 keer goed toch?

Smokertje aanmaken met wat briketten om een goede basis te hebben voor het hout.
Verder alleen eik gebruikt en appel uit eigen tuin voor de smaak.
20200930_165012.jpg

Vlees in de rub, meater+ erin en hop erop.
20201003_111134.jpg


Helaas tussendoor geen foto's gemaakt, maar ik heb de Texas crutch gebruikt om de tijd schappelijk te houden.
Maar het was niet eenvoudig de temperatuur goed te houden deze eerste keer.

Er zijn lessen geleerd! 🤣

Na een uur of 7 kwam het eraf.
IMG-20201003-WA0015.jpeg


Het waren heel duidelijk 2 delen, 1 erg mals en sappig, 1 deel wat aan de droge kant.

20201003_190631.jpg
20201003_190913.jpg
20201003_191657.jpg

Even sausen.
20201003_191913.jpg

En er dan achterkomen waarom ik zelf echt een voorstander van harte broodjes ben 😅

20201003_192105.jpg


Al met al een geslaagd experiment!
Goed te knagen!

20200930_174121.jpg
 
Lekker hoor
Mooie smoker
 
Dat ziet er prima uit. Gefeliciteerd met je knor
 
Had ik gelust, hou meer van de zachte broodjes
 
Mooie run. En lekker broodjes PP als beloning. Ziet er goed uit.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan