Eerste keer pulled pork en ook het eerste wat ik gemaakt heb op de smoker.
Ik heb het noskos wedstrijdrecept als basis gebruikt.
1.5kg procureur en aan de gang.
Helaas geen vlees foto rauw, maar ja, niet alles gaat in 1 keer goed toch?
Smokertje aanmaken met wat briketten om een goede basis te hebben voor het hout.
Verder alleen eik gebruikt en appel uit eigen tuin voor de smaak.
Vlees in de rub, meater+ erin en hop erop.
Helaas tussendoor geen foto's gemaakt, maar ik heb de Texas crutch gebruikt om de tijd schappelijk te houden.
Maar het was niet eenvoudig de temperatuur goed te houden deze eerste keer.
Er zijn lessen geleerd!
Na een uur of 7 kwam het eraf.
Het waren heel duidelijk 2 delen, 1 erg mals en sappig, 1 deel wat aan de droge kant.
Even sausen.
En er dan achterkomen waarom ik zelf echt een voorstander van harte broodjes ben
Al met al een geslaagd experiment!
Goed te knagen!
Ik heb het noskos wedstrijdrecept als basis gebruikt.
1.5kg procureur en aan de gang.
Helaas geen vlees foto rauw, maar ja, niet alles gaat in 1 keer goed toch?
Smokertje aanmaken met wat briketten om een goede basis te hebben voor het hout.
Verder alleen eik gebruikt en appel uit eigen tuin voor de smaak.
Vlees in de rub, meater+ erin en hop erop.
Helaas tussendoor geen foto's gemaakt, maar ik heb de Texas crutch gebruikt om de tijd schappelijk te houden.
Maar het was niet eenvoudig de temperatuur goed te houden deze eerste keer.
Er zijn lessen geleerd!

Na een uur of 7 kwam het eraf.
Het waren heel duidelijk 2 delen, 1 erg mals en sappig, 1 deel wat aan de droge kant.
Even sausen.
En er dan achterkomen waarom ik zelf echt een voorstander van harte broodjes ben

Al met al een geslaagd experiment!
Goed te knagen!