Hoi,
Vandaag voor de derde keer pulled pork gemaakt volgens t wedstrijdrecept van Noskos. De eerste keer was ie geweldig, zo mals en zacht.
De tweede keer was ie taai en droog, exact dezelfde bereidingswijze en nu vandaag voor de derde keer en weer niet te pullen. De smaak is prachtig maar het is niet mals, het lijkt eerder op varkens filet qua structuur. Ik heb dit keer niets aan vet van de procureur verwijderd in de hoop dat dit wat zou opleveren maar helaas was het weer taai.
Wat gaat hier mis? Is het het vlees ( Makro aanbieding uit de vriezer) of doe ik ergens iets fout?
Wie heeft tips en of advies
Vandaag voor de derde keer pulled pork gemaakt volgens t wedstrijdrecept van Noskos. De eerste keer was ie geweldig, zo mals en zacht.
De tweede keer was ie taai en droog, exact dezelfde bereidingswijze en nu vandaag voor de derde keer en weer niet te pullen. De smaak is prachtig maar het is niet mals, het lijkt eerder op varkens filet qua structuur. Ik heb dit keer niets aan vet van de procureur verwijderd in de hoop dat dit wat zou opleveren maar helaas was het weer taai.
Wat gaat hier mis? Is het het vlees ( Makro aanbieding uit de vriezer) of doe ik ergens iets fout?
Wie heeft tips en of advies