- Berichten
 - 139
 
Ik had al een aantal keer gelezen dat de pulled pork kroketten erg goed in de smaak vallen, dus nadat ik mijn eerste pulled pork gemaakt had moest dit er dan ook maar meteen van komen. Ik heb gewoon een basis roux gebruikt omdat ik vond dat er al genoeg smaak aan de PP zat.
eerst uitje fruiten
		
		
	
	
		
	]
flink blijven roeren om klontjes te voorkomen, als alle boulion gebruikt is uien en PP toevoegen.
		
	
daarna in een platte schaal storten en vervolgens een 2 uurtjes in de koelkast zetten
		
	
mooie rolletjes maken, ik doe ze het liefst 2x paneren dan heb je het minste kans erop dat ze leeglopen in de pan
		
	
dan gaan we bakken en genieten
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			eerst uitje fruiten
	flink blijven roeren om klontjes te voorkomen, als alle boulion gebruikt is uien en PP toevoegen.
	daarna in een platte schaal storten en vervolgens een 2 uurtjes in de koelkast zetten
	mooie rolletjes maken, ik doe ze het liefst 2x paneren dan heb je het minste kans erop dat ze leeglopen in de pan
	dan gaan we bakken en genieten