BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork(je)

 

caeyers

Vuurmaker
Berichten
83
Gisteren al de voorbereidingen gedaan.

Ge?njecteerd volgens Noskos, nadien in de rub.

a1149b3a85d5447cd7e35dbdf5fb1b10.jpg


Nachtje rusten, samen met het gepekelde buikspek voor volgende week.

38701f5d8dd7619df2734a91e8fa7f99.jpg


Wekker om 7u, Q aangestoken en om 7u30 lag het varkentje erop!

59f68514b656b3dc7e00cb8494046be0.jpg


Exact 4 uur later, kern is 74graden. Ingesmeerd en deksel terug dicht!

39941ae7a3cad36d3ad7028424f4e610.jpg


Kwam net thuis, kern 80 graden. Besloten om niet in te pakken, dus deksel snel weer dicht!

8e0516055d49577fca26448aa48bf632.jpg


Toch maar ingepakt, kreng zakte teveel in temperatuur.

4370a074e892b6c3cb916caf9143f26f.jpg


Beetje rode kool + slamix en smullen!

9cb9865d704abbe9f3aeb4bc885f9c88.jpg


Moet bekennen dat ik het niet erg vind dat ik nog een broodje over heb voor morgen .


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker!
 
Heerlijk


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Yummie
 
volgende keer geen pulled porkje meer, maar gewoon 10 kilo!!!!!!!!!  :D B-)
 
Haha, ik moet eerst operatie vriezer leegmaken starten denk ik, of gewoon een 2de bijkopen .


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Heerlijk

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan