Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dat is leuk speelgoed zo een Rational Icombi Pro, Als ik plaats had in de keuken thuis had ik de kleine versie wel willen hebben.Is een Rational Icombi Pro, de opvolger van het Selfcooking Center.
De reden dat we een lagere kern aanhouden is dat het vlees na het bereiken van de kern in de bereidingsruimte wordt warm gehouden in een vochtig klimaat, om uitdroging te voorkomen en met wat zwarte magie wordt er voor gezorgd dat je zo weinig mogelijk vochtverlies hebt. In andere bereidingen kan je deze functie gebruiken om vlees te laten rusten, of om even warm te houden totdat je het meegeeft, hier gebruiken we het als onderdeel van de garing. Daarnaast wordt de pp later nog verder verwerkt, dan wel in een buffet, catering of a la carte toepassing. Als we hem naar een hogere kerntemperatuur zouden brengen hou je aan het einde snot over.
De kleine machine hebben we ook staan. Ondersteund helaas alleen niet het smoker pakket. We gebruiken hem voornamelijk tijdens de lunch.Dat is leuk speelgoed zo een Rational Icombi Pro, Als ik plaats had in de keuken thuis had ik de kleine versie wel willen hebben.
Een mooie veelvuldige machine is het.
Duidelijk A3N!
Met die hoeveelheden wat je in je restaurant verwerkt is dat eigenlijk wel logies.
Ja dat zou leuk zijn voor thuis, ik denk alleen dat de me afschieten met het stroomverbruikZe worden ook wel eens in thuiskeukens ingebouwd, je moet alleen wel een stevige stroomvoorziening organiseren.
Ja het zijn leuke spullen, maar zo’n keuken trekt alles bij elkaar een hoop energie. We hebben tegen de 60 zonnepanelen liggen en daarmee wekken we om en nabij een derde van ons verbruik mee op.Ja dat zou leuk zijn voor thuis, ik denk alleen dat de me afschieten met het stroomverbruik![]()
Wij doen het één en ander met bbq, maar presenteren ons zeker niet als een bbq restaurant. Als hun op een manier zoals deze zouden werken zou dat denk ik wel wat afbreuk doen aan de beleving. Uiteindelijk verwacht je in een bbq restaurant ook wel een bbq te zien denk ikDank dat je ons een kijkje in je keuken gunt! Heel tof, eigenlijk heb je een droombaan. Was laatst bij smokey goodness in Delft (workshop, niet het restaurant) en daar waren ze in bulk aan het voorbereiden voor een event. Was ook heel interessant om te zien. Ze hadden niet zulke high-tech apparatuur als jij hebt.