- Berichten
 - 26
 
Een draadje voor (hopelijk) een mooi varkensplaatje.
Pulled pork. Het blijft echt zo lekker. Ik maak het volgens het beste recept (vind ik) van @noskos !
Ik gebruik alleen in de injectiemix geen zout, maar de kruiden die ik ook als rub gebruik. Meestal varkensrub van vanbeekum. Of de kruiden van @noskos .
ik maak altijd een lekkere voorraad (deels voor de verkoop) en ook voor onszelf op bijv. een broodje, kroketten/bitterballen, chili con carne, op de pizza of loaded fries. Het is zo veelzijdig.
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Pulled pork. Het blijft echt zo lekker. Ik maak het volgens het beste recept (vind ik) van @noskos !
Ik gebruik alleen in de injectiemix geen zout, maar de kruiden die ik ook als rub gebruik. Meestal varkensrub van vanbeekum. Of de kruiden van @noskos .
ik maak altijd een lekkere voorraad (deels voor de verkoop) en ook voor onszelf op bijv. een broodje, kroketten/bitterballen, chili con carne, op de pizza of loaded fries. Het is zo veelzijdig.