BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork.. I hope :)

Big-T

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.093
dit weekend is PP weekend lijkt het wel ;)
 
R

Rijo

Gast
ik had hem ingepakt en toen duurde van 80 naar 88 nog ruim 2u. Weet niet voor hoeveel uur kolen je nog hebt, anders moet je misschien de oven gaan voorverwarmen... of naar de buren voor kolen
 

NasQ

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.192
Hij is klaar!

Temperatuur steeg naar 130 graden en binnen no-time was de 88 graden ineens bereikt..

Ik heb continu water bijgevuld in de druippan. Wellicht dat dit het veroorzaakte dat de luchtvochtigheid hoog bleef?

 

NasQ

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.192
pu8amyhe.jpg

zu5ypa3a.jpg


 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.767
En ik zou zeggen, heel erg goed gelukt! En gefeliciteerd met je knorretje!
 

iBobnl

Kooltjesharker
 
 
Berichten
219
Well done! Nice pics!
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.767
Mr.Nas, je knorretje staat genoteerd, maar je moet even wachten tot Dennis of Frits hem neerzet! We zijn je niet vergeten hoor;)
 

Tijmnan

Stoker
 
 
Berichten
416
Van harte met je knorretje!
 

NasQ

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.192
Bedankt voor de leuke reactie's!

Ze waren echt heerlijk! Me vriendin vond dat het zeker voor herhaling vatbaar :)

En het viel me allemaal reuze mee op
De barbecook rookoven.

Ik had wel nog een vraag. Ik heb steeds
De druippan bijgevuld met water. Zou dit de reden zijn geweest dat hij bleef hangen rond de 80 graden?
Op het laatst heb ik de druippan niet meer bijgevuld en toen ging hij binnen een uur naar de 88.

Gr. Marcel
 
Bovenaan Onderaan