BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork ge?njecteerd met ketjap marinade

 
 

Antonv

Sprokkelaar
Berichten
43
Eindelijk kwam het ervan om het uit te proberen, de procureur injecteren met Conimex ketjap marinade.
In het vlees twee glazen vol marinade gespoten daarna voor de rest het wedstrijdrecept van Noskos gevolgd.
d7ebe12a99cf47102dfbff8377b42900_zpsad15f9ff.jpg


929e98f0be072708ecb6cecea74f53a6_zps60c6ca63.jpg

In de rub

fc7d6681c8f649b73244fc2fec3f9356_zpse3af226b.jpg


Op de wsm

707e3ccfb024bf8bed64c6d7a48e53f5_zps60807303.jpg


In de glaze na twee uurtjes in de folie

85302dad0a62ea52376ce9f5ad7da271_zps6fcaf4cb.jpg


En na het rusten pullen geblazen.

2550d369915954192d2921471733e5e9_zps55c86de3.jpg


Eindsaus erdoor.
Resultaat was fantastisch, we gaan dit voortaan zo doen supersappig nog makkelijker pullen, het vlees krijgt ook nog een lekkere pittige smaak ervan.
Bedankt voor het kijken.

 
Hmmm looks nice!
 
ziet er prima uit
 
Ziet er goed uit, misschien ook maar eens proberen....
 
Volgende dag heerlijk op een broodje... of eeeeeh... kroepoekje!  ;)
 
Jam, die gaat op de to-do lijst denk dat dit erg smakelijk is....ga wel wat knoflook toevoegen ;)
 
Nice
 
Terug
Bovenaan Onderaan