Omdat er vrienden komen eten niet één maar twee mooie stukken vlees op de bbq gedaan. Ik ben begonnen met de pulled pork.
Na een aantal uren de short ribs erbij gedaan. De procureur kreeg al een mooi kleurtje.
Iets na de 70 graden het varkentje ingepakt omdat ook de temperatuur stabiliseerde en daarna steeg die tot ongeveer 88 graden. Daar bleef hij opnieuw langere tijd staan. Wat KS94 hier ook aangeeft. Na een tijdje steeg de temperatuur gewoon door.
De pulled pork was weer om de vingers bij op te eten.
Een tijdje later ook de short ribs eraf gehaald. Tussendoor ook ingepakt in papier.
De smaak was werkelijk fantastisch maar ze hadden wat sappiger gemogen. Iemand nog tips?
Na een aantal uren de short ribs erbij gedaan. De procureur kreeg al een mooi kleurtje.
Iets na de 70 graden het varkentje ingepakt omdat ook de temperatuur stabiliseerde en daarna steeg die tot ongeveer 88 graden. Daar bleef hij opnieuw langere tijd staan. Wat KS94 hier ook aangeeft. Na een tijdje steeg de temperatuur gewoon door.
De pulled pork was weer om de vingers bij op te eten.
Een tijdje later ook de short ribs eraf gehaald. Tussendoor ook ingepakt in papier.
De smaak was werkelijk fantastisch maar ze hadden wat sappiger gemogen. Iemand nog tips?