BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork[emoji200]

 
 

Tinu$

Vuurmaker
Berichten
88
Vandaag prima dagje om is vroeg op te staan en een lekker "knorretje" op de WMT te doen.

Gister al wat voor werk gedaan met rubben en injecteren alles volgens het recept van noskos.

db3f951f0c2c86efae2e0cc7dbe30607.jpg

Het stukje procereur

56a80ba934d9fcea1642d9c53564a336.jpg

De rub van de appie

1c77542c50a4f04ed69ccce1c2272207.jpg

Gerubbed en nu klaar voor de injectie

138e0cf6347c0d4f876657667ca15b5c.jpg

9484829d4b9c583b14252a99f15a8931.jpg

Nu nachtje laten rusten.

Vanochtend de BBQ klaar gemaakt en ik ga stoken volgens de "minion" methode
2a9ce936c52d586433f19170cd0289b4.jpg

c6dac6bd9c9cd6608ecd942b9e12af1d.jpg

97d1f3a43281a1aa087c24b674498af7.jpg

knorrie er op en nu wachten

1b21110e8085894c70fb975ce9188292.jpg

Inmiddels 3 uurtjes verder, temperatuur in de Q liep wat op dus die ben ik gaan drukken. Moest nu ook de bovenste rooster dichter schuiven om de temperatuur naar beneden te krijgen.

1802e71b7ac54240be6ec9c17ec0875c.jpg

Inmiddels ook rustig begonnen aan de glaze voor het lakken.




Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Goed bezig
 
Thnxs.

Ben inmiddels 5 uurtjes verder en heb een kerntemperatuur van 71 graden. Dus tijd om te lakken.
6fe1ea0acb0b0afdfcf702b2737c598e.jpg
7b3cc62ccbc26101784f71a3d2adde7a.jpg
f2579282837d1f5870ff90b26b6ada56.jpg

Zo de lak zit er op

47ebca53db414fe8a469f718a6f07cd6.jpg

En weer door Temperatuur blijft nu redelijk constant. Daar was vanochtend nog wel wat aandacht voor nodig

Over 2 uur eens kijken hoe de "bark" geworden is.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
dat gaat de goede kant op!!
zier er al super uit, ook mooi om zo in de gaten te kunnen houden, meten is weten!

super!
 
boa-spijker zei:
dat gaat de goede kant op!!
zier er al super uit, ook mooi om zo in de gaten te kunnen houden, meten is weten!

super!

Ja ben heel blij met de IGrill afgelopen jaar gehad voor m'n verjaardag


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
je bent lekker bezig, gaat helemaal goed komen zo te zien  :)
 
Op dit moment weer 2 uur verder in het "proces".

b4820690d6873dc40ba2c7dfc7518646.jpg


De korst/bark heeft zich mooi ontwikkeld

aea13c1f06dcfd56482a9d6aa0ae4df9.jpg


Nu verder garen tot de kern temperatuur de 88 graden heeft gehaald. Kan haast niet wachten

0b24beb5253db847fd72a1cfd6468955.jpg


Nu de Q weer terug op temp brengen en verder kijken hoe de NL volleyballeysters het doen


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Daar is ie dan, and now we wait.

81cd347016aa044b724a627f8d1c147b.jpg


Terug in het folie.
7842252986dea51fbb67dd9589215a37.jpg


En het vocht voor de saus
4c5211b68d7e7b92be529f459ad417ec.jpg


Over een uurtje weten we meer


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Kan niet mis gaan zo, wordt vast smullen!
Eet smakelijk


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Zozo poeh poeh, dat was het wachten meer dan waard. Heerlijke pulled pork!!! En iedereen die kwam eten vond hem erg lekker.

a61b78e30a93260ac4a3fc0ac692a8c6.jpg

Na een uurtje wachten

764a88d08f032ad086dbde4905b61e4f.jpg

"Gepulled" en de eind saus er doorheen

80dc72605aaa23c6848eb3335e75d7ff.jpg

Heerlijke op een italiaanse bol


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Daarnaast wil ik iedereen bedanken die hiervoor alle verslagen hebben gemaakt, dit maakt het maken van pulled pork een stuk makkelijker.

En Noskos hartstikke bedankt voor het recept en duidelijke beschrijving van het gerecht, echt een topper!!!

Nu eens kijken wat er nog meer te "cooken" valt in de categorie low & slow. Heb nog een stuk picanha en rib eye in de vrieser liggen en ik zag daar ook al mooie recepten en verslagen van staan.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Dit ziet er ook zeer goed en verrukkelijk uit zal ook goed gesmaakt hebben dit heerlijke



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Mooi hoor, gratz met knorrie!
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan