BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork - eerste poging

 
 

jekl053

Vuurmaker
Berichten
96
Vandaag voor het eerst pulled pork gemaakt, ik heb gebruik gemaakt van het recept van Noskos 'Wedstrijd pulled pork'

Gisteren avond de procureur van grote stukken vet ontdaan, geinjecteerd met de injectie mix en in de rub gezet:
20160808_192737.jpg

20160808_201141.jpg


De schaal afgedekt in de koelkast en vanmorgen vroeg uit de veren, de wsm aansteken en tegen 7 uur lag ie er op:
20160809_070103.jpg


Bij kerntemperatuur van 74 graden de procureur in de glaze gezet:
20160809_112715.jpg

20160809_113047.jpg


Na 2 uur in folie gepakt:
20160809_133541.jpg


Bij kern temperatuur van 88 graden, uit de folie, vocht van het vlees bewaard, opnieuw in de folie en toen weg gelegd voor een uur:
20160809_162524.jpg


Daarna kon het 'pullen' beginnen:
20160809_164140.jpg


En toen was het etenstijd, op een wit broodje met coleslaw en augurk:
20160809_164748.jpg


Smaak was erg goed naar mijn idee, dus al met al zeer tevreden met deze eerste poging.
 
dat ziet er zeker lekker uit, mooie sessie geweest
 
Dat lust ik wel, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Gratz met knorrie!
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan