- Berichten
- 96
Vandaag voor het eerst pulled pork gemaakt, ik heb gebruik gemaakt van het recept van Noskos 'Wedstrijd pulled pork'
Gisteren avond de procureur van grote stukken vet ontdaan, geinjecteerd met de injectie mix en in de rub gezet:
De schaal afgedekt in de koelkast en vanmorgen vroeg uit de veren, de wsm aansteken en tegen 7 uur lag ie er op:
Bij kerntemperatuur van 74 graden de procureur in de glaze gezet:
Na 2 uur in folie gepakt:
Bij kern temperatuur van 88 graden, uit de folie, vocht van het vlees bewaard, opnieuw in de folie en toen weg gelegd voor een uur:
Daarna kon het 'pullen' beginnen:
En toen was het etenstijd, op een wit broodje met coleslaw en augurk:
Smaak was erg goed naar mijn idee, dus al met al zeer tevreden met deze eerste poging.
Gisteren avond de procureur van grote stukken vet ontdaan, geinjecteerd met de injectie mix en in de rub gezet:


De schaal afgedekt in de koelkast en vanmorgen vroeg uit de veren, de wsm aansteken en tegen 7 uur lag ie er op:

Bij kerntemperatuur van 74 graden de procureur in de glaze gezet:


Na 2 uur in folie gepakt:

Bij kern temperatuur van 88 graden, uit de folie, vocht van het vlees bewaard, opnieuw in de folie en toen weg gelegd voor een uur:

Daarna kon het 'pullen' beginnen:

En toen was het etenstijd, op een wit broodje met coleslaw en augurk:

Smaak was erg goed naar mijn idee, dus al met al zeer tevreden met deze eerste poging.