- Berichten
 - 229
 
In het verleden heb ik verschillende keren Pulled Pork gemaakt. Dit is de eerste keer voor het forum en het is erg goed bevallen.
Gisteren ruim een kilo procureur voorzien van een rub van La Drogheria (BBQ Pork & Ribs hot & spicy kruiden), aangevuld met wat smoked paprika kruiden.
Vanmorgen omstreeks 7 uur de Kamado Joe aangestoken en de procureur erop.
Heeft tot half 1 gelegen met een max kerntemperatuur van 74 graden, waarna ik de procureur heb ingepakt.
Vervolgens om 17.00 uur van de Kamado gehaald en klaar gemaakt om te eten.
Was erg lekker, ook volgens mijn zoontje en vrouw.
De Coleslaw is overigens gemaakt door mijn vrouw
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Gisteren ruim een kilo procureur voorzien van een rub van La Drogheria (BBQ Pork & Ribs hot & spicy kruiden), aangevuld met wat smoked paprika kruiden.
Vanmorgen omstreeks 7 uur de Kamado Joe aangestoken en de procureur erop.
Heeft tot half 1 gelegen met een max kerntemperatuur van 74 graden, waarna ik de procureur heb ingepakt.
Vervolgens om 17.00 uur van de Kamado gehaald en klaar gemaakt om te eten.
Was erg lekker, ook volgens mijn zoontje en vrouw.
De Coleslaw is overigens gemaakt door mijn vrouw
	
	
	
	
	
	
	Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk