- Berichten
- 282
Morgenavond krijgen we eters en dan staat o.a. pulled pork op het menu. Omdat morgen de tijd beperkt is heb ik deze vandaag al gemaakt.
Als uitgangspunt heb ik de snelle pulled pork van Noskos genomen. Deze heb ik reeds eerder gemaakt voordat ik van het bestaan van dit genootschap wist, en was goed bevallen.
Bij de Sligro heb ik een mooie procureur van 2,5 kilo gekocht, en als kruiden heb ik Noskos the pulled pork gebruikt. Als saus heb ik de Sweet Baby Ray's BBQ Saus gebruikt.
Uiteraard zelf al even geproeft en ik vond 'm heel aardig gelukt. Morgen gaan we dit met coleslaw serveren op een wit bolletje.
Hieronder de foto's. Hopelijk is de jury goed gemutst en levert me dit de felbegeerde sticker op.
Als uitgangspunt heb ik de snelle pulled pork van Noskos genomen. Deze heb ik reeds eerder gemaakt voordat ik van het bestaan van dit genootschap wist, en was goed bevallen.
Bij de Sligro heb ik een mooie procureur van 2,5 kilo gekocht, en als kruiden heb ik Noskos the pulled pork gebruikt. Als saus heb ik de Sweet Baby Ray's BBQ Saus gebruikt.
Uiteraard zelf al even geproeft en ik vond 'm heel aardig gelukt. Morgen gaan we dit met coleslaw serveren op een wit bolletje.
Hieronder de foto's. Hopelijk is de jury goed gemutst en levert me dit de felbegeerde sticker op.
