BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork Compact

Thom_072

Tondelzoeker
Berichten
5
Hoi,

Is hier iemand met ervaring voor Pulled Pork op de Bastard Compact? Ik heb geen grill guru, maar wel een simpele oven thermometer en kern thermometer. Ik ben van plan om of 2 kg of 2,5 kg te maken.
 
Ik zou gewoon het wedstrijd recept aanhouden van noskos. Simpele thermometer is prima
 
Is het gelukt?
Zal nog wel verplaatst worden naar het goede forum
 
Na een mooie vrije dagje in de tuin gestaan te hebben en m'n telefoon laten repareren. Hier de foto's en filmpje.

Ik heb het recept van Smokey Goodness aangehouden voor 2,5 kg Procureur. Gerookt met kersenhout lokken. 4 uur indirect en daarna nog 3 uur ingepakt. Ook nog een uur laten rusten voor het pullen, idk why... Maar dat moest er qua gevoel bij.

Snapchat-41836908.jpg


Snapchat-95528166.jpg


Snapchat-1076679112.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan