Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Is hier iemand met ervaring voor Pulled Pork op de Bastard Compact? Ik heb geen grill guru, maar wel een simpele oven thermometer en kern thermometer. Ik ben van plan om of 2 kg of 2,5 kg te maken.
Na een mooie vrije dagje in de tuin gestaan te hebben en m'n telefoon laten repareren. Hier de foto's en filmpje.
Ik heb het recept van Smokey Goodness aangehouden voor 2,5 kg Procureur. Gerookt met kersenhout lokken. 4 uur indirect en daarna nog 3 uur ingepakt. Ook nog een uur laten rusten voor het pullen, idk why... Maar dat moest er qua gevoel bij.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.