BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork all the way

 
 
 
 

JaapAap

Pitmaster
Berichten
575
De voorraad PP was op dus was er weer een rede om een nieuwe lading te maken. Bij de Sligro een varkensschouder zonder bot van 4.4 kg op de kop getikt. Ik wilde het eens proberen zonder inpakken. Rond 11.15 ging het zaakje op de Q en rond 01.00 uur ging de schouder eraf. Viel me qua tijd toch nog mee. Hieronder de foto's:

4838672c78ef5fe3057d5997f0d0b261.jpg

c894c8927876918eaa83b4874a58d0c0.jpg

0e9718c94a6231086a525f69348c634a.jpg

4e6cb8e4b75ded884fd2a5481278aab3.jpg

2b4380fa6c6f588ef1f125d6693ae675.jpg

7ed548f110442a400fef1b2ae503ab84.jpg

4976e18aebff935a3ba109e3c9eb0ae8.jpg

dd6f2f6c943227fdc09c233513c78f92.jpg

aa13cb433b76eaae870e2a46dcad87f5.jpg

b638249dd29595e0ba8214f9e4c51e73.jpg


Tussendoor ingesprayd met dr.pepper azijn en appelsap. Wat tevens ook onderdeel was van de injectie.

Thanks for watching!
 
ziet er weer heerlijk uit!!
 
Ziet er lekker uit, gaat dat zo in porties de diepvries in? Gaat dat goed?
 
Ik had het laatst met de bbq saus die ik gebruik in mijn pp gemixed in de vriezer gelegd. Zakje uit de diepvries in een pan heet water en na 20 minuten niet van vers te onderscheiden.. (iets minder stevige bark alleen)
 
Terug
Bovenaan Onderaan