BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork a la Noskos

 

Woezer

Sprokkelaar
Berichten
28
Al meerdere keren Pulled pork gemaakt maar deze keer gekozen voor de Noskos manier.


IMG_0567.jpg

Bij de plaatselijke slager 2 stuks procureur van ieder 2 kilo gehaald.
IMG_0568.jpg

Na het overtollige vet te hebben weggesneden eerst geinjecteerd en daarna een lekker in de rub.
IMG_0569.jpg

Vanmorgen om 09:00u de bbq aangeslingerd zo rond de 120 graden, en de heren op het rooster laten plaatsnemen.
IMG_0572.jpg

Na een kleine 5 uur de juiste temperatuur bereikt.
IMG_0573.jpg

Al lekker gekleurd.
IMG_0574.jpg

Rondom ingesmeerd met de glaze en vervolgens nog 2 uur laten liggen.
IMG_0576.jpg

Na 2 uur even eruit, ingepakt en weer erop.
IMG_0577.jpg

Bij een kern temperatuur van 93 graden waren de heren gaar. (boterzacht)
IMG_0578.jpg

Na een uurtje rusten in de folie uit elkaar getrokken en naar smaak de eindsaus toegevoegd.
IMG_0579.jpg

Resultaat is heerlijk. Dochter liep al een hele middag te zeuren wanneer het klaar was, maar het was het wachten waard, zei ze.
Rest verdeeld in vacuum zakjes en de vriezer in. Dit is echt een top recept! 👌

IMG_0578.jpg


IMG_0577.jpg
 
Laatst bewerkt:
Dat ziet er goed gelukt uit. Gefeliciteerd met je knor.
 
Mooi broodje PP geworden, gefeliciteerd met je Knor 🥳
 
Knorretje in the pocket... Gefeliciteerd!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan