BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork 2,5 kg van procureur

 

Luth

Vuurmaker
Berichten
81
Vandaag familie op bezoek. Dus afgelopen nacht een procureur (varkensnek) van 2,5 kilo op de bbq bereid. In totaal 7 uur op de bbq gelegen en 1 uurtje gerust. Daarna pulled pork van gemaakt. Zelf een bbq-saus in elkaar geflanst. Is goed gelukt mag ik wel zeggen!
Mijn vrouw heeft nog worst, gehaktballetjes en wat groenvoer klaargemaakt.

Al met al een geslaagde lunch!

6BA43682-A5B8-4849-BDF6-F1EC8131F2F0.jpeg


88BB15F3-3ABA-4437-A592-290EB3144B79.jpeg


BE1BC317-F0D5-4A98-8113-C06BC1AF1A84.jpeg


9B29F52C-0E93-4BAF-94B1-72CF5B741A14.jpeg


8C6AF674-B104-40DF-810D-7021356D6E34.jpeg


11E53DE5-0311-4790-8FCF-B2E099B71B17.jpeg


4F1B3667-C01E-429D-BC64-3AC13A3476E3.jpeg
 
Ziet er top uit. Heb het gisteren ook gemaakt maar had voor een stuk van net geen 2 kilo toch tussen de 10 en 11 uur nodig. Mijn temperatuur was iets aan de hoge kant. Kan dus behoorlijk verschillen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Luth
Ziet er goed uit
Maar heb je geen foto van het vlees op de bbq?
 
Wat stom zeg. Ik heb alleen foto van de bbq die aan het opstarten is. Als ie naar de asbak moet kan hij verplaatst worden hoor. Ik heb daar afgelopen nacht niet bij stil gestaan. Excuus!

F6467A9D-B53E-4462-BA41-79C8AE05F479.png
 
Het ziet er ook heerlijk uit. Gefeliciteerd met je knor.
 
  • Leuk
Waarderingen: Luth
Ziet er top uit. Heb het gisteren ook gemaakt maar had voor een stuk van net geen 2 kilo toch tussen de 10 en 11 uur nodig. Mijn temperatuur was iets aan de hoge kant. Kan dus behoorlijk verschillen.
Ik heb temperatuur rond de 125/130 graden gehouden. Na 5 uur in de folie gedaan. Toen was de kerntemperatuur 71 graden. In de folie doorgegaan tot 92 graden. Toen een uurtje laten rusten. En vervolgens “ge-pulled”
 
Lekker maaltje PP. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Ziet er prima uit heerlijke P.P. 👌
 
Terug
Bovenaan Onderaan