- Berichten
- 384
Morgen PP maken op de Weber OTP 57!
Alvast de marinade gemaakt, alles volgens Noskos wedstrijd recept.
Alleen pak ik hem alleen in als het te lang gaat duren.
Hier alvast wat foto's, vanavond laat rim ik hem bij, injecteer en zet deze in de rub.

Marinade alvast gemaakt en de rub.

Alles onder toeziend ook van mijn assistent...

Vandaag sateh gemaakt, en had voor Daan een frikandel, maar die had toch ook de voorkeur voor sateh!
Hij dat deze van het bord gegrist
, na het eerste stukje direct afgepakt en van het stokje gehaald ivm veiligheid natuurlijk.
Sateh volgens recept Danbras, was echt de beste ooit!!

Alvast 12 Ecobrasa blokjes gestapeld in de starter zodat we direct aan de slag kunnen morgenvroeg.

Q ingericht zodat we direct morgenvroeg van start kunnen.
Snake voor gemaakt, benieuwd naar de temp. controle zo

Tot morgen!!

Alvast de marinade gemaakt, alles volgens Noskos wedstrijd recept.
Alleen pak ik hem alleen in als het te lang gaat duren.
Hier alvast wat foto's, vanavond laat rim ik hem bij, injecteer en zet deze in de rub.

Marinade alvast gemaakt en de rub.

Alles onder toeziend ook van mijn assistent...

Vandaag sateh gemaakt, en had voor Daan een frikandel, maar die had toch ook de voorkeur voor sateh!

Hij dat deze van het bord gegrist

Sateh volgens recept Danbras, was echt de beste ooit!!

Alvast 12 Ecobrasa blokjes gestapeld in de starter zodat we direct aan de slag kunnen morgenvroeg.

Q ingericht zodat we direct morgenvroeg van start kunnen.
Snake voor gemaakt, benieuwd naar de temp. controle zo

Tot morgen!!
