BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork 1e

 

Bastiaan1978

Tondelzoeker
Berichten
4
Vandaag stond pulled pork op t programma.

Afgelopen woensdag de ruim 2kg procureur uit de vriezer gehaald om in de koelkast te laten ontdooien.

Gisteravond voorzien van een rub (Allpurpose) en ingepakt in vershoudfolie.

Vanmorgen om 07:00 uur de bastard opgestookt naar 120grdn. Drie kwartier later kon de procureur op t rooster en wat rookhout bij het vuur gedaan

Toen de kern rond de 74 grdn zat ingesmeerd met Baby Rays bbq sauce.
Na 2 uur ingepakt in alu folie.
2 uur later met een kern van 96 graden was 't vlees boterzacht en heb ik 'm er vanaf gehaald.
Uitgepakt en vervolgens weer in alu folie ingepakt en uurtje laten rusten.
Daarna kon het pullen beginnen. Vlees uit elkaar getrokken en beetje smeuiger gemaakt met bbq saus.

vervolgens broodjes belegd met pulled pork coleslaw en beetje bbq saus.
Erg tevreden met het resultaat, was heerlijk 😀.

1000005719.jpg


1000005728.jpg


1000005751.jpg


1000005750.jpg


1000005721.jpg
 
Lekker hoor!
Gefeliciteerd met je 🐷
 
Lekker man, gefeliciteerd met je knor
 
Mooi resultaat. Gefeliciteerd met je knor.
 
Leuk om te maken en praktisch altijd een succes. Gefeliciteerd met je knor! Ziet er heerlijk uit.
 
Ziet heerlijk uit.

Hoe lang heeft het uiteindelijk geduurd tot dat het op je bord lag?
 
Ziet heerlijk uit.

Hoe lang heeft het uiteindelijk geduurd tot dat het op je bord lag?
Totaal heeft het vlees 6,5 uur op het vuur gelegen, dus ging vrij rap.
Dome temperatuur zat rond de 120-130 graden.
Daarna ruim uur laten rusten en daarna gepulled.
Na 7,5uur had ik het op n broodje kunnen doen maar was nog vroeg, dus heb het nog 1,5 uur warm gehouden.
 
Totaal heeft het vlees 6,5 uur op het vuur gelegen, dus ging vrij rap.
Dome temperatuur zat rond de 120-130 graden.
Daarna ruim uur laten rusten en daarna gepulled.
Na 7,5uur had ik het op n broodje kunnen doen maar was nog vroeg, dus heb het nog 1,5 uur warm gehouden.

Dat is het mooie van pp, je kunt het zelfs makkelijk 4 uur warm houden in handdoeken en een koelbox.. En dan brand je alsnog je vingers bij het pullen 😂.

Leuk man. Gefeliciteerd
 
Ik zou graag iets willen veranderen; volgende keer svp een broodje met de PP doorschuiven.
Proficiat met je knorrie award.
 
Terug
Bovenaan Onderaan