- Berichten
- 54
Zondagochtend vroeg opgestaan om de Q aan te steken! Op dit moment is de temp zich aan het stabiliseren en dan kan straks de 2kg procureur op de Q.
Vrijdag de procureur ingesmeerd met een rub uit een recept van bbq-helden, deze iets aangepast aangezien ik die rub wel erg pittig vond en wij daar niet zo van houden.
Gister middag vervolgens ingesmeerd met mijn eigen gemaakte licor 43 bbq saus en zometeen gaat ie er op.
Kersenrookhout ligt ook klaar dus we gaan het meemaken. De bedoeling is iedergeval niet in te pakken vandaag en hopelijk rond 6 uur te kunnen eten.
Even kwijlfoto! Na +- 8 uurtjes.
Uurtje geleden opnieuw ingesmeerd met met bbq saus
Rond half 6 was het klaar met een kern van 89 graden.
De pulled pork was in 2 woorden: geweldig lekker!
Na iets meer als een half uurtje rusten ben ik begonnen met pullen, het viel zo uit elkaar. Enige waardoor die moeilijk uit elkaar ging was door de bark die erop zat.
Het rook heerlijk en de smaak verbaasde me in positieve zin.
We hebben hem gekeken in combi met wat plakjes augurk en de eigen gemaakte 43 saus die tevens ook op de pulled pork zelf al zit.
Dit ga ik zeker vaker maken op deze manier!
Uiteindelijk van 07:15 tot 17:30 bezig geweest op de Q.
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Vrijdag de procureur ingesmeerd met een rub uit een recept van bbq-helden, deze iets aangepast aangezien ik die rub wel erg pittig vond en wij daar niet zo van houden.
Gister middag vervolgens ingesmeerd met mijn eigen gemaakte licor 43 bbq saus en zometeen gaat ie er op.



Kersenrookhout ligt ook klaar dus we gaan het meemaken. De bedoeling is iedergeval niet in te pakken vandaag en hopelijk rond 6 uur te kunnen eten.
Even kwijlfoto! Na +- 8 uurtjes.
Uurtje geleden opnieuw ingesmeerd met met bbq saus

Rond half 6 was het klaar met een kern van 89 graden.
De pulled pork was in 2 woorden: geweldig lekker!
Na iets meer als een half uurtje rusten ben ik begonnen met pullen, het viel zo uit elkaar. Enige waardoor die moeilijk uit elkaar ging was door de bark die erop zat.
Het rook heerlijk en de smaak verbaasde me in positieve zin.
We hebben hem gekeken in combi met wat plakjes augurk en de eigen gemaakte 43 saus die tevens ook op de pulled pork zelf al zit.
Dit ga ik zeker vaker maken op deze manier!
Uiteindelijk van 07:15 tot 17:30 bezig geweest op de Q.








Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk