- Berichten
- 39
Na aankoop van mijn Weber Master-Touch heb ik een aantal mooie stukken vlees besteld bij Beef&Steak, waaronder een Livar Procureur van 1100g. Lekker pulled pork maken, dacht ik. Nu heb ik op het forum veel gelezen over dat je eigenlijk beter stukken van minimaal 2 KG kunt nemen, omdat het vlees dan wat groter is, en dus langer op de BBQ mag liggen waardoor het eindresultaat veel beter zal zijn..
Voor volgende week zaterdag staat de Pulled Pork in de agenda, met dit 1100g stuk vlees.
Kunnen jullie me vertellen hoe ik dit het beste kan aanpakken? Dus:
Voor volgende week zaterdag staat de Pulled Pork in de agenda, met dit 1100g stuk vlees.
Kunnen jullie me vertellen hoe ik dit het beste kan aanpakken? Dus:
- Ideale temperatuur voor de BBQ?
- Druipbakje plaatsen met appelsap, om uitdrogen te voorkomen?
- Bij welke Kerntemperatuur inpakken in folie?
- Bij welke kerntemperatuur van de BBQ in de koelbox?
- Hoe lang laten rusten?