Vanavond mijn eerste pulled porkje. Op de naked whizz vond ik het volgende receptje
voor North Carolina Pulled Pork:
rub
2 eetl. kosher zout
2 eetl. suiker
2 eetl. bruine suiker
2 eetl. gemalen komijn zaad
2 eetl. chili poeder
2 eetl. gemalen zwarte peper
1 eetl. cayenne peper
4 eetl. paprikapoeder
2 eetl. gemalen salie
Lekker pittig en daar houd ik van.
Dit is t varken, ik denk dat ie een kilo of 5 weegt.
Nog wel een paar vraagjes..
Dr staat ook een receptje bij voor een Traditional North Carolina mopsausje..
Is dit om aan het einde de boel te moppen of is dit voor op t bord?
Is moppen trouwens noodzakelijk?
vast bedankt
......
voor North Carolina Pulled Pork:
rub
2 eetl. kosher zout
2 eetl. suiker
2 eetl. bruine suiker
2 eetl. gemalen komijn zaad
2 eetl. chili poeder
2 eetl. gemalen zwarte peper
1 eetl. cayenne peper
4 eetl. paprikapoeder
2 eetl. gemalen salie
Lekker pittig en daar houd ik van.
Dit is t varken, ik denk dat ie een kilo of 5 weegt.



Nog wel een paar vraagjes..
Dr staat ook een receptje bij voor een Traditional North Carolina mopsausje..
Is dit om aan het einde de boel te moppen of is dit voor op t bord?
Is moppen trouwens noodzakelijk?
vast bedankt
......