BasBQ
Beef en Steak

Pulled Porc Oranje Boven 🔶️🇳🇱

 
 

TraegerTinus

Gemarineerd
Berichten
1.146
Goedemorgen, om toch een oranje tintje aan de dag te geven, een prachtige oranje varkensnek.

Mosterd erop, Rub en now we wait.
120 graden.

Wordt vervolgd, fijne dag allemaal
20200427_100310.jpg
 
vervelend zeg, dat je koningsdag zo moet vieren
succes
 
Temperatuur lager gezet (107 graden), zit al op 60 graden kern, of ben ik nu te optimistisch?

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Zat ik ook hoor, hij blijft nu al een tijd hangen op 70 in de zone. Ik hou de BBQ op rond de 120 graden.
 
20200427_140320.jpg

71 graden kern, inpakken en weer door
 
20200427_165708.jpg


Eind resultaat, prima gelukt.
Bij 93 graden een paar keer geprikt, boterzacht.
Vocht opgevangen en wat smokey BBQ black Jack saus erbij gedaan.

Helaas geen coleslaw, vergeten. ... paar stukjes rode ui was ook erg lekker.

20200427_171049.jpg

Shroinks er nog bij 👍🔶🇳🇱
 
Laatst bewerkt:
Mooie run. Die champignon zien er ook lekker uit met die bacon. Lust ik wel
 
Mooie run. Die champignon zien er ook lekker uit met die bacon. Lust ik wel
Zijn ook een erg lekker en supermakkelijk gerechtje. Paar grote champignons, steeltjes eruit, Boursin achtig iets erin, spekkie erom, stokkie erdoor en op een 160.tot 180 graden een dikke 10 minuten, of langer mag ook. Af en toe even kijken

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Mooi broodje en ook die champignons zien er top uit.
Leuk om ook eens klaar te maken, de to-do lijst wordt lang.
 
Terug
Bovenaan Onderaan