BasBQ
Beef en Steak

Pulled Porc in de dry rub, hoe lang ?

BartG

Kooltjesharker
Berichten
120
Hoe lang mag/kan de procureur (hij is nog geen pulled porc) in de dry rub ?

Deze ligt nu een nachtje in de dry rub, maar ik zou liever wachten tot morgen om hem op de smoker te leggen. Kan ik dit ? zal hij nog eetbaar zijn ?

Het is mijn eerste PP en probeer de wedstrijd PP van Noskos.
 
No problemo,

Een dagje langer kan echt geen kwaad (in de koelkast)
 
Dat wordt niks... breng maar hier heen, die procureur is verloren!  :D

Tuurlijk gaat dat prima zoniet nog beter! Succes!
 
Ben nog vergeten zeggen dat ik hem ook vacuum getrokken had ? ;-)
 
Sander72 zei:
Dat wordt niks... breng maar hier heen, die procureur is verloren!  :D

Tuurlijk gaat dat prima zoniet nog beter! Succes!

Sander72 +1

Mooi stuk vlees, altijd welkom. :) !
 
dat begrijpen wij best  ;)
 
Heb me procureur geinjecteerd en in de rub gezet, vervolgens vacuum en een paar dagen in de koelcel gelegd. Niets mis mee ;)
 
Als er veel zout in je rub zit zal je varken wat vocht verliezen en wordt je rub en beetje een pekel. Is op zich prima voor de smaak.
Het is wel een idee om er, als het erg nat is geworden, nog wat verse rub op te brengen voor je 'm op het rooster gooit. Krijg je wat mooiere bark
 
Goeie tip!
 
BartG zei:
Ben nog vergeten zeggen dat ik hem ook vacuum getrokken had ? ;-)

dan is dr helemaal niks overboord...zou evt volgend weekend ook nog kunnen.
wel doen  wat El-F post:
 
Terug
Bovenaan Onderaan