BasBQ
Beef en Steak

Pulled chicken

BasB

Vuurmaker
 
 
Berichten
59
Voor het eerst pulled chicken gemaakt. Was erg lekker
6f41103c20886dbffa48ed059ce2b551.jpg
15dca13af5701d54702e82d9bca978b3.jpg
dd875dad558b3fd4cd3a3f518b2c2fd3.jpg
8c2b949e8ec77ed1929afe259393030f.jpg
88d46f6d84231d4e9b021ad13b497040.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 

defjam74

Stoker
 
Berichten
293
Netjes man, wat heb je gebruikt? Wit vlees, donker vlees? Welke temp ben je naartoe gaan werken?
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB

BasB

Vuurmaker
 
 
Berichten
59
Ik heb kippendij gebruikt. Rond het middaguur in de rub gezet (all purpose). Het heeft een uur op de barbecue gelegen op 110/120 graden en ik heb een kersenhout chunk toegevoegd voor de rooksmaak.

Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 

BasB

Vuurmaker
 
 
Berichten
59
De salade is gemaakt door mijn vrouw. Gemaakt met Chinese kool, rozijntjes en een dressing van mayo, pindakaas, ketjap, azijn en een beetje suiker.

Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan