BasBQ
Beef en Steak

Pulled chicken wraps

 

JamieK

Vuurmaker
Berichten
79
Vandaag voor het eerst pulled chicken gemaakt. De kippendijen vanmorgen gerubt met gerookt paprikapoeder, zout, peper, rietsuiker, gemalen komijn, uien- en knoflookpoeder.

5ae4dfbcf2609957a20cd0910339cf60.jpg


Eind van de middag de Q opgewarmd tot 100 graden, kipjes er op en een puntpaprika tussen de kooltjes.
6b7b46113b1adaee295fee116edb4f70.jpg

Na iets meer dan een uur tikte de thermometer 72 graden (en de dunnere stukken zelfs iets meer) aan dus klaar om te pullen. Vergeleken bij een hele procureur een makkie natuurlijk.
02bfba37ca2794ca2603ad50f6e8e2ea.jpg

Over het algemeen heel mals en zeker niet droog vlees. Enkele stukken bark waren wat taai dus die hebben de wraps -die ondertussen opgewarmd werden- niet gered.
c781020034b6e4dd61054604a5f39044.jpg

Protip: als de wraps te lang opwarmen worden het net crackers
De wraps gevuld met de pulled chicken, gegrilde paprika, mais, sour cream en guacamole. Een geslaagde maaltijd!
ce636a00bb55259ab16ef689c3d02786.jpg
 
Ziet er goed uit! Wat was de toegevoegde waarde van de paprika in de kooltjes?
 
Lekker hoor!! zullen de kids ook lekker vinden. Ff op mijn lijstje zetten
 
Terug
Bovenaan Onderaan