Dit recept was mijn eerste kennismaking met Low en Slow. Niet heel low (200?C) volgens het originele recept. Het staat in het BBQ magazine 2016.
Spek tussen de huid en de kip, huid en spek na bereiken kerntemperatuur krokant bakken, en krumbel door de PC.
Kip was niet heel duur dus ik mocht het verkl*ten van mevr. Knoeier.
Het bleek een schot in de roos te zijn en is een favoriet gerecht geworden binnen het gezin.
Redelijk vlot klaar en bijna idiot proof.
Mijn laatste sessie had ik al vastgelegd, maar niet de tijd genomen om ze te plaatsen.
BBQ op 150?C en kern 80?C.
Volgens mij spreken de foto's voor zich.
Bedankt voor het kijken.
Spek tussen de huid en de kip, huid en spek na bereiken kerntemperatuur krokant bakken, en krumbel door de PC.
Kip was niet heel duur dus ik mocht het verkl*ten van mevr. Knoeier.
Het bleek een schot in de roos te zijn en is een favoriet gerecht geworden binnen het gezin.
Redelijk vlot klaar en bijna idiot proof.
Mijn laatste sessie had ik al vastgelegd, maar niet de tijd genomen om ze te plaatsen.
BBQ op 150?C en kern 80?C.
Volgens mij spreken de foto's voor zich.
Bedankt voor het kijken.