Timothy
Sprokkelaar
- Berichten
- 27
Deze week eindelijk de bastard anniversary edition kunnen laten leveren (nog bezig met de buiten aan het huis ) dus deze week ingebrand en vandaag eerste sessie.
Gekozen voor pulled chicken voor vrouwlief. Gisteren de boutjes in de rub gezet, had nog een kipfilet en deze dus ook maar mee.
Vandaag het tuinhuis isoleren en dichtmaken, dus uitgelezen moment om de Q op te starten.
De kook constant tussen de 100 en 130 graden gebleven. Tot interne temp van 75graden en dan laten rusten, aangezien de werken nog bezig waren .
Kip netjes uit elkaar gehaald, dan een deeltje met BBQ saus en cholula ( zalig lekkere mexicaanse chipotle saus) en een deel zonder sauzen.
Moet ik zeggen, die met de saus, om vingers bij af te likken! Uiteindelijk op een wrap, krokant slaatje van kool, paprika en wortel. En meer hoeft een mens toch niet .
Nog wat foto’tjes erbij
Gekozen voor pulled chicken voor vrouwlief. Gisteren de boutjes in de rub gezet, had nog een kipfilet en deze dus ook maar mee.
Vandaag het tuinhuis isoleren en dichtmaken, dus uitgelezen moment om de Q op te starten.
De kook constant tussen de 100 en 130 graden gebleven. Tot interne temp van 75graden en dan laten rusten, aangezien de werken nog bezig waren .
Kip netjes uit elkaar gehaald, dan een deeltje met BBQ saus en cholula ( zalig lekkere mexicaanse chipotle saus) en een deel zonder sauzen.
Moet ik zeggen, die met de saus, om vingers bij af te likken! Uiteindelijk op een wrap, krokant slaatje van kool, paprika en wortel. En meer hoeft een mens toch niet .
Nog wat foto’tjes erbij