- Berichten
- 2.982
Deze keer bij de Makro in Deurne (Antwerpen) een mooi stuk spiering gehaald. Normaal neem ik dit mee op mijn werk bij de Hanos, maar was er nu toch en het was in de aanbieding.
Herkomst en voeding onbekend, bijzonder, maar voor de prijs leuk genoeg om het een eerste keer te proberen.
Als rub heb ik 5 spices gebruikt. Hierna in een natte pekel van Westmalle Tripel, sojasaus, sinaasappel, limoen, kaneelstokje en steranijs.
Nu 24 uur in de ziplock en morgenochtend op de bbq
.
Herkomst en voeding onbekend, bijzonder, maar voor de prijs leuk genoeg om het een eerste keer te proberen.
Als rub heb ik 5 spices gebruikt. Hierna in een natte pekel van Westmalle Tripel, sojasaus, sinaasappel, limoen, kaneelstokje en steranijs.
Nu 24 uur in de ziplock en morgenochtend op de bbq



