- Berichten
- 5.629
2 weken geleden Pulled Beef gemaakt http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=20352.0
en we hadden nog redelijk wat over.
Besloten om met een deel ragoutbroodjes te maken het recept van de ragout is volgens het krokettenrecept van Kees Holtkamp en hier bekend gemaakt door onze Frits (PP kroketten).
BBQ op 220 graden en de broodjes 30 minuten gebakken.
Ze waren erg lekker maar helaas barstte de helft van de broodjes open.
Hoe dat komt zou ik niet weten maar ik heb nog een deel in de vriezer liggen om verder te experimenteren.
en we hadden nog redelijk wat over.
Besloten om met een deel ragoutbroodjes te maken het recept van de ragout is volgens het krokettenrecept van Kees Holtkamp en hier bekend gemaakt door onze Frits (PP kroketten).
BBQ op 220 graden en de broodjes 30 minuten gebakken.
Ze waren erg lekker maar helaas barstte de helft van de broodjes open.
Hoe dat komt zou ik niet weten maar ik heb nog een deel in de vriezer liggen om verder te experimenteren.











