- Berichten
- 3.172
Hey there mede Q'ers.
Geinspireerd door Nosmo's opdracht voor deze maand wat betreft de fotowedstrijd, ben ik gaan bedenken hoe en wat.
Hier mijn bevindingen.
Het thema was; Leftovers en die heb ik bijna dagelijks!! dus geen probleem!!
Het begint met de kip van gisteravond die ik heb ge'pulled'
Zoete aardappel
Ui
Peper
Zout
BBQ Sauce
Geraspte kaas.
De zoete aardappel en de ui heb ik door de keukenmachine gehaald en gemixed met een ei, PeZo, beetje BBQ sauce, de kaas en natuurlijk de kip.
Een halve eetlepel olie in elke cupcake mold.
Vul de tray met de mix.
Indirect op de Q met een temp van rondt de 200 graden.
Tijd kan ik niet goed bepalen wat dat ligt een beetje aan de natheid van de mix.
Uiteindelijk krijg je zoiets!!
Op de foto's lijkt het iets aangebrand maar dat valt best wel mee.
Ik denk dat de suikers van de aardappel hun werk hebben gedaan!!
De zoete aardappel met de ui is al een goede combi, en met de BBQ Chicken erbij echt super!!
Thanx for watching
Greetz Marco
Geinspireerd door Nosmo's opdracht voor deze maand wat betreft de fotowedstrijd, ben ik gaan bedenken hoe en wat.
Hier mijn bevindingen.
Het thema was; Leftovers en die heb ik bijna dagelijks!! dus geen probleem!!
Het begint met de kip van gisteravond die ik heb ge'pulled'
Zoete aardappel
Ui
Peper
Zout
BBQ Sauce
Geraspte kaas.

De zoete aardappel en de ui heb ik door de keukenmachine gehaald en gemixed met een ei, PeZo, beetje BBQ sauce, de kaas en natuurlijk de kip.

Een halve eetlepel olie in elke cupcake mold.

Vul de tray met de mix.

Indirect op de Q met een temp van rondt de 200 graden.



Tijd kan ik niet goed bepalen wat dat ligt een beetje aan de natheid van de mix.
Uiteindelijk krijg je zoiets!!
Op de foto's lijkt het iets aangebrand maar dat valt best wel mee.
Ik denk dat de suikers van de aardappel hun werk hebben gedaan!!




De zoete aardappel met de ui is al een goede combi, en met de BBQ Chicken erbij echt super!!
Thanx for watching
Greetz Marco