- Berichten
- 37
Goedemiddag,
Gisteren twee procureur steakjes uit de vriezer gehaald. Ben heel benieuwd, het komt van een lokale boerderij die Berkshire varkens houdt. Hun eigen vlees gebruiken ze in hun eigen restaurant, waar we graag komen. Ze hebben fantastische charcuterie en dus ook heel goed vlees in hun boerderijwinkeltje.
Zojuist gekruid met wat zout/peper/rozemarijn/tijm en een beetje paprika. Het krijgt een paar uurtjes om in te trekken in de koelkast en gaat vanavond op de grill. Ik ken dit stukje vlees op deze manier uit Duitsland, daar eet ik het heel graag. In Nederland kom je het niet zo snel tegen volgens mij.
Heb er nu al zin in.
Gisteren twee procureur steakjes uit de vriezer gehaald. Ben heel benieuwd, het komt van een lokale boerderij die Berkshire varkens houdt. Hun eigen vlees gebruiken ze in hun eigen restaurant, waar we graag komen. Ze hebben fantastische charcuterie en dus ook heel goed vlees in hun boerderijwinkeltje.
Zojuist gekruid met wat zout/peper/rozemarijn/tijm en een beetje paprika. Het krijgt een paar uurtjes om in te trekken in de koelkast en gaat vanavond op de grill. Ik ken dit stukje vlees op deze manier uit Duitsland, daar eet ik het heel graag. In Nederland kom je het niet zo snel tegen volgens mij.
Heb er nu al zin in.