BasBQ
Beef en Steak

Procureur steak (eerste keer)

pbtinus

Tondelzoeker
Berichten
8
Gister voor het eerst grillworst gemaakt (leuk om te doen, smaak viel nog beetje tegen) en de procureur die ik hierna over had vandaag als procureur steak klaar gemaakt. totaal zo'n 3 uur op de bastard gelegen bij een temperatuur van ca 120 graden.
Het resultaat was lekker :)


IMG_2215.jpeg
IMG_2216.jpeg
IMG_2221.jpeg
IMG_2222.jpeg
 
Dat ziet er heel erg lekker uit.

Vielen ze niet helemaal uit elkaar bij 120 graden kern?
 
Ziet er goed uit ,ik heb het ook eens gedaan ,zeer smakelijk hoor ,ik had de Noskos manier gedaan toen.
 
Dat ziet er heel erg lekker uit.

Vielen ze niet helemaal uit elkaar bij 120 graden kern?
De bbq had een temperatuur tussen de 110-120 graden, na 3 uur garen was de kerntemperatuur ca 75 graden.
 
Ziet er erg lekker uit. Wat heb je gebruikt om af te lakken?
 
Dat ziet er heel erg lekker uit.

Vielen ze niet helemaal uit elkaar bij 120 graden kern?

Oh, Dan heb ik het helemaal verkeerd gelezen.

120 graden bbq. 🤦🏼
 
dat ziet er lekker uit zeg!
staat hier deze week ook nog op het menu :sneaky:
 
Terug
Bovenaan Onderaan