BasBQ
Beef en Steak

Procureur St Louis

M

marcoreyers

Gast
Na een succesvolle PP eens een procureur St Louis style geprobeerd. Super gelukt en mega lekker.
3a8d0f07dd4490c8c7679c443bbe3191.jpg

Mooie stukjes in de kruiden en knoflook
b07d8dfeaeda12f57b9cd046ca60a67c.jpg

Grillen
daf50df4aaa0c6194fb989b00eddb018.jpg

Voor de saus
d3108ea55afff6f41eccafbe893f5fbc.jpg

In de saus

Na 1 uur en drie kwartier even op de grill en smullen maar. 

Een succesnummer en gaat vaker gemaakt worden
 
Dus wat doe je nou? Eerst grillen, dan sauzen, dan weer grillen?
 
Lekker hoor. Ziet er goed uit
 
Ja eerst grillen dan sauzen. Sauzen heb ik 1 uur en drie kwartier gedaan. Daarna weer kort gegrild.
 
Tweede keer grillen is om de saus even te laten karameliseren.
 
Hmmmm lekker hoor!
 
En hopla, ook weer op de todo. Krijg meteen trek als ik je foto's zie.
 
Ziet er echt heel lekker uit
 
Dit is toch ook waar Boldeagle in Delft er met de prijzen mee vandoor is gegaan?
 
St.Louis pork steaks is normaal met schouderkarbonade Sander. Dat doen ze dus alleen in St. Louis. Procureur is schouderkarbo zonder bot.  Wat we in Delft kregen was vaag ;)
 
Lekker hoor!
 
Even afstoffen  B-)

Vandaag was aan het www-en en kwam per toeval deze steaks tegen.
Meteen naar de slager gereden en ook gemaakt ala Noskos style.
Moet zeggen, viel absoluut niet tegen en voor herhaling vatbaar.

Gemaakt met zoete aardappel puree

Grzzz,
blefke
 
Ziet er erg lekker uit!
Is het een idee om alles een dag eerder klaar te maken en alleen het laatste grillen op de dag zelf? En sausje wellicht nog even inkoken?
 
blefke zei:
Even afstoffen  B-)

Vandaag was aan het www-en en kwam per toeval deze steaks tegen.
Meteen naar de slager gereden en ook gemaakt ala Noskos style.
Moet zeggen, viel absoluut niet tegen en voor herhaling vatbaar.

Gemaakt met zoete aardappel puree

Grzzz,
blefke
Misschien een rare vraag maar wat is WWW-en??
 
Internetten :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan