BasBQ
Beef en Steak

Procureur met Italiaanse kruiden

 
 

Alex1975

Pitmaster
Berichten
661
Had deze lekkere procureur van Duroc van 2 kilo. Helemaal open gesneden en gevuld met een mengsel van knoflook, basilicum, thijm, salie, oregano en rozemarijn en peper en zout en een klein beetje olie. Toen heb ik hem opgebonden en een nachtje laten rusten. De volgende dag de q aangestoken op 160°. De procureur op het spit gedaan en zo een uur laten draaien. Daarna afgelakt met sweet baby Ray honey en door laten gaan tot een kern van 62°. Daarna aangesneden en heerlijk genoten.
20220305_202712.jpg

20220305_202824.jpg

20220305_203024.jpg

20220305_204301.jpg

20220306_162042.jpg

20220306_162923.jpg

20220306_165907.jpg

20220306_172852.jpg

20220306_175841.jpg

20220306_180204.jpg
 
Laatst bewerkt:
Maak me gek
Ziet er geweldig uit
 
@Alex1975 , deze gaat met urgentie 1 op de to-do list.

Een hapje proeven was voor mij geen straf geweest. Lekker. 😋😋
 
Mooi resultaat en alles op het spit lijkt wel lekkerder te zijn :)
 
Mooie rollade heb je zo. Dat is waarom je een spit wil hebben 😎
 
Verruuuuuuukkelijk ! Lekker in de zomer en in de winter.
 
Ah, dat kan je er ook mee doen, dacht dat een procureur enkel voor PP en porksteaks dienden :p
:ROFLMAO:

Ziet er heerlijk uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan