- Berichten
- 18
Ik heb eens bij iemand een warme ham/vlee gegeten in een ketchapsaus. Heerlijk was dat. Ik wil dit ne met kerst gaan maken en ben nu het recept aan het zoeken. Ik weet dat de cateraar de procureur eerst heeft geinjecteerd, daarna geweld en daarna af laten roken. Komt iemand dit bekend voor?.
Vragen zijn recept injecteervloeistof, hoelang wellen in water (of bouillon?) van 80graden. Hoelang roken en op welke temp.? En als laatste heft iemand nog een heerlijk recept voor de (ketchap?) saus?
Heel veel vragen, maar het zou me wel helpen. Ik wil het voor de kers eerst een keer uitproberen uiteraard.
Alvast bedankt.. Gr v BarbeGoose
Vragen zijn recept injecteervloeistof, hoelang wellen in water (of bouillon?) van 80graden. Hoelang roken en op welke temp.? En als laatste heft iemand nog een heerlijk recept voor de (ketchap?) saus?
Heel veel vragen, maar het zou me wel helpen. Ik wil het voor de kers eerst een keer uitproberen uiteraard.
Alvast bedankt.. Gr v BarbeGoose