BasBQ
Beef en Steak

Procureur in zoet/zure saus, bedankt Maroc!

 
 
 
 
 

structor

BBQ Junkie
Berichten
6.708
Mijn todo staat behoorlijk vol, maar vandaag is er weer eens een item af gegaan. Ik heb de procureur in zoet / zure saus gemaakt van Maroc, zie hier. Ik maak met deze marinade altijd speklappen (dankzij Noskos), dus ik was erg nieuwsgierig wat dit op procureur zou doen. Dus eergisteren een procureur in de koelkast laten ontdooien. Vanochtend heb ik deze gehalveerd en de ene helft weer gevaccumeerd terug gelegd (die gaat gebruikt worden voor een recept van Mike), de andere helft heb ik voor dit recept gebruikt. Aangezien de procureur nog tegen het aangevroren aanzat ging dit behoorlijk makkelijk.

20140531-_MG_1610.jpg


Hopliedop het slachtoffer laten zwemmen in de marinade.
20140531-_MG_1612.jpg


Vanmiddag de boel eerst even direct gegrilled.
20140531-_MG_1614.jpg


Daarna volgens recept nog even zo'n 1.5 uur indirect
20140531-_MG_1615.jpg


De boel in reepjes gesneden.
20140531-_MG_1620.jpg


En hop de saus erover
20140531-_MG_1621.jpg


Nou en dan denk je mooi de todo eentje ingekort, nou nee hij was erg lekker dus deze moet nog een keer terug komen, bedankt Maroc  :p
 
En toen hengeldebengel naar binnen? Het ziet er erg geslaagd uit Emiel!
 
Zie ik het goed? Heb je de procureur door de lengte gehalveerd?
Ziet er erg smakelijk uit.
 
Lekke hoor! Ik hoop ook dat ik ooit nog ergens een potje char siu tegenkom....
 
je had me best mogen uitnodigen, dit lust ik wel  :)
 
Ik heb ook nog zo'n zakje red pork roast liggen. Ziet er top uit Emiel. Hoe zit je eind saus in elkaar?
 
Lin zei:
Lekke hoor! Ik hoop ook dat ik ooit nog ergens een potje char siu tegenkom....
Was je al in de Macro in Grunn geweest, daar liggen beide (Redroast / char sui vlak bij elkaar)


Jappert zei:
Ik heb ook nog zo'n zakje red pork roast liggen. Ziet er top uit Emiel. Hoe zit je eind saus in elkaar?
Ik had een linkje naar het recept van Maroc in de begin post staan onder de hier, maar voor je gemak ;):
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/procureur-in-zoetzure-saus/
 
Jaaaaaaaaa daar is die dan, het water loopt mij in de mond. Vandaag zelf ook een procureurtje gemaakt :D
Graag gedaan trouwens  :p
 
Ah thanks. Bedankt Maroc. Die gaat hier ook snel op tafel komen. :)
 
Owowowowow wat lekker toch allemaal
 
Ik heb dit niet gezien....
Ik heb dit niet gezien...
Ik heb dit niet gezien..
Ik heb dit niet gezien.
Toch wel... Aarrgghh.
 
Ja hoor, dit schuif ik zo naar binnen!! :D
 
Lekkah!
 
Lekkah!! Gaan we maken!
 
Zo kom ik natuurlijk nooit van het bbq'en af h? :D
Man, wat weer een traktatie
 
Terug
Bovenaan Onderaan