BasBQ
Beef en Steak

Procureur in de UDS

 
 

bruijnmeister

Vuurmaker
Berichten
60
Gisteren toch maar weer eens besloten om PP te bereiden.


2012-06-08105712.jpg


De procureur van 3,4kg die ik in de secret weapon rub met extra chilipeper en honing heb gezet en drie uurtje heb laten marineren voordat de procureur in de UDS ging.

De opstelling van vandaag
2012-06-09080002.jpg


De tussenstand na 13 uurtjes gesloten UDS (toch ff kijken en ik weet het kijken is niet koken);-)

2012-06-09075934.jpg


2012-06-09075938.jpg


Aangezien ik gewoon om middernacht m'n bedje in ben gegaan en heb liggen knoeren ontbreken er een paar getallen. (Hier en daar een onderbreking van de slaap meteen benut om even de temp te verifieren tussen de ET 732 en de Fantast.)

De tussenstand van dit moment
Schemaprocureur.jpg


De rest volgt
:)
 
oooooh dat ziet er al lekker uit,dat gaat goed komen
 
Om 12.00 uur bereikte de kerntemp van de procureur 89 graden. Het lijkt erop alsof ?r een eindspurt is ingezet. Ik heb hem eraf gehaald en in aluminiumfolie gewikkeld om nog een uurtje na te kunnen garen.

Het schema ziet er dan als volgt uit

Schemaprocureurgereed.jpg


Foto's volgen.
 
En hier het resultaat
2012-06-09125050.jpg


2012-06-09131824.jpg


Dat wordt genieten vanavond!!
 
Lekker hoor, ziet er wazig, maar prima uit  :D
(wel een beetje meer oefenen met de camera  ;) )
 
lekker hoor, gefeliciteerd met je knorretje
 
Iedereen bedankt voor de felicitaties. Camera is van de mobiel die volgens mij z'n beste tijd gehad heeft. Op naar de volgende culinaire uitdaging.  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan