Beef en Steak

Procoreur broodje low and slow

 

Lankie010

Gemarineerd
Berichten
1.911
Goedemiddag ,

Procoreur in the rub gezet pork van Nasq bbq.
Langzaam gegaard tot kern 90 gr.

Daarna 10 uur in de oven op 65 gr, wilde ik een keer testen wat dat deed met vlees.
Het vet gaat nog meer renderen.
Vlees word wat vaster van Structuur.
1000016273.jpg
Daarna in blokjes gesneden
1000016311.jpg
Knoflook aioli gemaakt en bbq wiskey saus.
1000016313.jpg

Daarna alles op een wrap gedaan ,met sla ,tomaat en kaas.
Knoflook aioli onderop whiskey bbq saus bovenop.
1000016314.jpg

Daarna wraps dicht gevouwen en op bge gegrild.
1000016317.jpg

1000016318.jpg

Heerlijk gegeten was echt lekker.

Groetjes Erwin
 
Laatst bewerkt:
Lekker idee om die wraps zo te grillen! Ziet er goed uit.
 
Ziet er helemaal prima uit! Ik ben benieuwd naar die 10 uur in de oven. Deed het ook iets met de smaak? En wat deed het met de textuur? Je schrijft ‘iets steviger’, maar krijgt het nog haar ‘stoofvleesstructuur’ wanneer je er in bijt?
 
Ziet er helemaal prima uit! Ik ben benieuwd naar die 10 uur in de oven. Deed het ook iets met de smaak? En wat deed het met de textuur? Je schrijft ‘iets steviger’, maar krijgt het nog haar ‘stoofvleesstructuur’ wanneer je er in bijt?
De 10 uur in de oven liet al het vet in de procoreur vloeibaar worden .
De textuur werd een stuk vaster vlees.
De smaak van procoreur word veelal bepaald door de smaakstoffen die je toevoegde, in mijn geval de whiskey bbq saus.

Vond het zeker lekker en voor herhaling vatbaar
 
Terug
Bovenaan Onderaan