Goedemiddag,
Ik heb in m'n vriezer nog een procereur van 3kg liggen waar ik dit weekend weer eens pulled pork van wil maken.
Deze wil ik vrijdagavond injecteren en in de rubriek zetten. Wanneer zou ik deze het beste uit de vriezer kunnen halen? Ik zat er zelf aan te denken om de procereur donderdagmiddag in de koelkast te plaatsen.
Ps. Misschien een idee om een topic te cre?ren met ontdooitijden /kg voor verschillende soorten vlees? Als een soort handig naslagwerk?
Ik heb in m'n vriezer nog een procereur van 3kg liggen waar ik dit weekend weer eens pulled pork van wil maken.
Deze wil ik vrijdagavond injecteren en in de rubriek zetten. Wanneer zou ik deze het beste uit de vriezer kunnen halen? Ik zat er zelf aan te denken om de procereur donderdagmiddag in de koelkast te plaatsen.
Ps. Misschien een idee om een topic te cre?ren met ontdooitijden /kg voor verschillende soorten vlees? Als een soort handig naslagwerk?