- Berichten
- 1.035
Gisteren met mijn partner in vuur naar Ter Aar getogen voor een workshop roken met ene Harry Havinga. Was een verjaardagscadeau van de Misses, om mijn BBQ vuurtje weer eens op te stoken. Het schiet er teveel bij in door werk en aanverwante zaken en ze vindt dat ik de gestressed ben. Oftewel is ben relaxter als ik met de Q bezig ben. Goed om te weten 
De groep was zeer gem?leerd, dus er werd veel aandacht geschonken aan de basics. Wat doet rook, koud/warm, Brandstof, Q setups.
Uiteindelijk zeer fijn om met Harry te kunnen sparren over van allerlei zaken dus weer veel bijgeleerd.
Wat stond er zo op het menu?
Zalm warm gerookt op Appel
Twee soorten worst op Hickory
Oerhammetjes gerookt op Hickory/Appel
Eend op Maple (lekker subtiel)
Kip met turf gerookt (niet zo subtiel)
Koud gerookt, knof, kaas, lardo en noten
Cold smoking had ik nooit gedaan, dus ik gelijk een CSG met wat mot meegenomen.
Was weer een mooie avond.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk


De groep was zeer gem?leerd, dus er werd veel aandacht geschonken aan de basics. Wat doet rook, koud/warm, Brandstof, Q setups.

Uiteindelijk zeer fijn om met Harry te kunnen sparren over van allerlei zaken dus weer veel bijgeleerd.


Wat stond er zo op het menu?
Zalm warm gerookt op Appel
Twee soorten worst op Hickory
Oerhammetjes gerookt op Hickory/Appel
Eend op Maple (lekker subtiel)
Kip met turf gerookt (niet zo subtiel)
Koud gerookt, knof, kaas, lardo en noten


Cold smoking had ik nooit gedaan, dus ik gelijk een CSG met wat mot meegenomen.
Was weer een mooie avond.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk