BasBQ
Beef en Steak

Prime Rib volgens Steven.

 
 
 

Riestad

Gemarineerd
Berichten
1.325
Gisteren een volle dag BBQ gehad met als topper de Prime Rib :)

Daarnaast nog gemarineerde garnalen ( 12 in een kilo ) en een paar slaps spareribs.

a6d5f65552cb43ae1e5bfd99fee96e12.jpg


23c88e99571222ad1eff5f19e95b41c3.jpg


Garnalen even in wok op de grill en genieten eenvoudig maar heerlijk.

a914901590fa002bd584d1aebdc9762c.jpg


0eaa23acdabe2a02801a8afae340b499.jpg


a8d4aaade8e239dcbd8ba2bf11ced8aa.jpg


Even in de rub bezet 24 uur in de koelkast, toen op de primo 3-2-1

60cad6835dcdaf8b0a530194c75a332f.jpg


Daarna de Prime rib klaargemaakt en uiteindelijk naast de ribs gezet.

d6f744f891ee9b3f4893716cde910f96.jpg


94eb5ec6fb6093ac50661f5e7d83785d.jpg


c30bd82554caef84cc9d2d46f944b691.jpg


39f271f08aec220ba0c971611964755a.jpg


Voor de kleur toch maar even afgefakkeld :)



508534d87f97c2b3b87c379157328acf.jpg


fdff3e295c8ee38bb03918338f8aebea.jpg


072451680fe4e28b4eebfcf576e82308.jpg


Het was iets te veel voor 6 personen maar gelukkig hadden we wat wijn om alles mee weg te spoelen :)

c009c6220ff54de9600ba00f0cccbae8.jpg


Bedankt voor het kijken!
 
Wow, ziet er lekker uit! Behalve die wijn dan, want dat is van fruit gemaakt...
 
daar is geen honger geleden  :p
 
Zo, jij hebt een top dag gehad, en wat een prachtig stuk vlees. Wat heb je daar mee gedaan? Reverse sear?
 
McPeet zei:
Zo, jij hebt een top dag gehad, en wat een prachtig stuk vlees. Wat heb je daar mee gedaan? Reverse sear?

Volgens steven low en slow naar 52 graden, maar ik was niet blij met de korst, dus nog even afgefakkeld :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan