- Berichten
- 1.325
Gisteren een volle dag BBQ gehad met als topper de Prime Rib
Daarnaast nog gemarineerde garnalen ( 12 in een kilo ) en een paar slaps spareribs.
Garnalen even in wok op de grill en genieten eenvoudig maar heerlijk.
Even in de rub bezet 24 uur in de koelkast, toen op de primo 3-2-1
Daarna de Prime rib klaargemaakt en uiteindelijk naast de ribs gezet.
Voor de kleur toch maar even afgefakkeld
Het was iets te veel voor 6 personen maar gelukkig hadden we wat wijn om alles mee weg te spoelen
Bedankt voor het kijken!
Daarnaast nog gemarineerde garnalen ( 12 in een kilo ) en een paar slaps spareribs.
Garnalen even in wok op de grill en genieten eenvoudig maar heerlijk.
Even in de rub bezet 24 uur in de koelkast, toen op de primo 3-2-1
Daarna de Prime rib klaargemaakt en uiteindelijk naast de ribs gezet.
Voor de kleur toch maar even afgefakkeld
Het was iets te veel voor 6 personen maar gelukkig hadden we wat wijn om alles mee weg te spoelen
Bedankt voor het kijken!