- Berichten
- 1.648
Gisteren was het Pre Pasen, alle tijd om weer eens iets lekkers te maken
Begon de dag met het koud roken van lamsrugfilet. 2 uur in de kersenmot rook. Daarna een bananenbrood gebakken en alvast de pommes gratinee gemaakt.
Toen was het tijd voor het voorgerecht. Verse pasta, gevuld met tomaat en mozzarella, geserveerd met verse pesto en stukjes Tiroler spek. Daarna op heel hoog vuur gegrilde lamsrugfilet, met doperwtenmouse, spinazie en tomaatje. Lekkere wijn mocht niet ontbreken.
En als dessert wentelteefjes (Triple T leden noemen dat ook wel turning bitches) met frambozen coulis en ijs. Wat een feest was het.
Fijne Paasdagen
Lamsrugfilet in kersenhout rook
Alvast pommes gratin voorbereiden
Verse pasta 3 min koken
pesto en tiroler speck erbij en aanvallen maar
Gratinee is al aardig opweg naar een mooi kleurtje
Lamsrugfilet op heel hoog vuur van strepen voorzien (nog geen min per kant))
Mooi glas rood erbij
Bordjes opmaken met doperwtenmousse, spinazie, trostomaatjes en lamsrugfilet
Het feest kan beginnen
Het was echt h?????l lekker!!!!
De turning bittches van bananenbrood met frambozen en ijs
Combinatie met glas Moscato d'Asti is subliem
We hebben weer heerlijk gegeten,
Fijne Paasdagen
Begon de dag met het koud roken van lamsrugfilet. 2 uur in de kersenmot rook. Daarna een bananenbrood gebakken en alvast de pommes gratinee gemaakt.
Toen was het tijd voor het voorgerecht. Verse pasta, gevuld met tomaat en mozzarella, geserveerd met verse pesto en stukjes Tiroler spek. Daarna op heel hoog vuur gegrilde lamsrugfilet, met doperwtenmouse, spinazie en tomaatje. Lekkere wijn mocht niet ontbreken.
En als dessert wentelteefjes (Triple T leden noemen dat ook wel turning bitches) met frambozen coulis en ijs. Wat een feest was het.
Fijne Paasdagen

Lamsrugfilet in kersenhout rook

Alvast pommes gratin voorbereiden

Verse pasta 3 min koken

pesto en tiroler speck erbij en aanvallen maar

Gratinee is al aardig opweg naar een mooi kleurtje

Lamsrugfilet op heel hoog vuur van strepen voorzien (nog geen min per kant))

Mooi glas rood erbij

Bordjes opmaken met doperwtenmousse, spinazie, trostomaatjes en lamsrugfilet

Het feest kan beginnen

Het was echt h?????l lekker!!!!

De turning bittches van bananenbrood met frambozen en ijs

Combinatie met glas Moscato d'Asti is subliem
We hebben weer heerlijk gegeten,
Fijne Paasdagen